АктуалноИстория Мисия, цели и предмет на дейност Дейности Спортни клубове Контакти Цени

 

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Спортен клуб “Искър”-София (СК Искър), регистриран през 1992 г. като наследник на Дружество за физическа култура и спорт “Искър” (ДФС Искър), стои в основата на създаването и регистрирането през 1993 г. на още 4 спортни клуба, работещи в обществена полза – по баскетбол, джудо, лека атлетика и фехтовка.

Спортен клуб по баскетбол “Искър”-София (СКБ Искър) се занимава с популяризиране на физическата култура и спорта баскетбол; подбор, спортна подготовка и участие в състезания с детско-юношески отбори; развитие на спортно майсторство по баскетбол; подпомагане на училищния баскетбол.

Спортен клуб по джудо “Искър”-София(СКД Искър) се занимава с развитие на спорта джудо; подбор, спортна подготовка и участие в състезания; развитие на спортното майсторство, подпомагане на училищния спорт.

Спортен клуб по лека атлетика “Искър”-София (СКЛА Искър) се занимава с популяризиране на спорта лека атлетика; откриване на младежи с данни за развитие; организиране и участие в състезания; развитие на спортното майсторство; подпомагане на училищния спорт.

Спортен клуб по фехтовка “Искър”-София (СКФ Искър) се занимава с популяризиране на спорта фехтовка; подбор, спортна подготовка и участие в състезания; подпомагане на училищния спорт.

Зала Искър Голяма зала за волейбол
Голяма зала за баскетбол Стая за фитнес
Стая за фитнес Стая за тенис на маса
Съблекалня - мивка и тоалетна Съблекалня - помещение за преобличане
Съблекалня - баня Съчетание на мажоретки за откриването на реновираната зала